Makerlabs

Met de Hennepnatie willen we iedereen de mogelijkheid bieden dromen na te jagen  en dit op een praktische, ecologische en duurzame wijze.  

Daarom richten we als algmene HennepHub Makerlabs in.  Hiervoor zoeken we samenwerkingen aan te gaan voor gereedschap en uitrusting met bestaande initiatieven.  

Er is eindelijk meer aandacht voor de onmiddellijke leefruimte van mensen wat zich vertaalt in een innovatief doordacht beleid met ecologische én economische keuzes.  

We voorzien dat de hennepmarkt in België en Europa de volgende jaren een vlucht zal nemen, onder meer om klimaatdoelstellingen te halen maar ook omdat de voordelen van deze plant niet op één hand meer te tellen zijn.  

Om zowel de verspreiding van kennis te ondersteunen als effectief fysiek toegang te bieden tot hennepproducten creëren we heuse Makerlabs die voorzien zijn van moderne bewerkingstools en een winkel.

Je kan hier registreren om op de hoogte te worden gehouden van ontwikkelingen en updates.  

Er zijn veel nieuwe producten hiermee mogelijk dus we specifiëren hennep als voornaamste grondstof om de naam Hennepnatie te gebruiken. 

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.