Wat is de Hennepnatie

Visie van transformatie

de Hennepnatie is de visie van Ecologische Restauratie door hennep te gebruiken als meest voor de hand liggende grondstof.   De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd met meer dan 50.000 gekende toepassingen en technieken. 

Coöperatieve community

De Hennepnatie is ook een internationale coöperatie en community om hennep in de ons omringende landen mee op de agenda te zetten.   Het is de meest aangewezen plant om ons te helpen klimaatverandering onder controle te houden en tegelijk een ecologische en lokale duurzame economie uit te bouwen.

De oplossing tegen vervuiling

Dit door de gespecialiseerde interactie met de plant die ons kan helpen de klimaatverandering een halt toe te roepen.  Het gaat dan om niet invasieve bodemsanering door hennep te planten, lucht- en geluidspollutie in te dijken door hagen aan te planten en slimme technische ontwikkelingen met behulp van hennep.  

Kennisnetwerken

We delen onze kennis én onze netwerken via fysieke en virtuele platformen en bestendigen de Hennepnatie als een coöperatieve non-profit onderneming omdat wij ervan overtuigd zijn hennep aan ieder toebehoort.  Dus willen we in de eerste plaats de toegang tot producten allerhande mogelijk maken.  Kan je daarbij helpen?  Aarzel niet en stuur ons een bericht.